Κόκκινο Παράθυρο

Ποιοί Είμαστε

Η αγάπη μας για το παιδί και η εμπειρία μας, μας ώθησε στη δημιουργία ενός παιδικού σταθμού που σαν βασικό χαρακτηριστικό έχει την ήρεμη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα. Με πολλή ευαισθησία διαμορφώσαμε ένα σύγχρονο και ζεστό χώρο, στον οποίο θα μπορέσει κάθε παιδί έχοντας το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης, να αναπτύξει την προσωπικότητά του. Είναι πεποίθησή μας, πως δίνοντας πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα, τα παιδιά καταφέρνουν να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις γνώσεις τους, ενώ μέσα από τους σωστούς χειρισμούς των παιδαγωγών, μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά τους, κατακτώντας τελικά το βασικό μας στόχο: Δηλαδή παιδιά αυτόνομα, με αυτοπεποίθηση, παιδιά χαρούμενα, που επικοινωνούν, εκφράζονται και συνεργάζονται, που αποκτούν γερές βάσεις οι οποίες θα τα βοηθήσουν να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο στις επόμενες μαθητικές κοινότητες.

Ελάτε να γνωριστούμε!!!!
Η διευθύντρια του σταθμού μας, η κα Μαρίνα, μας αγαπάει όλους πάρα πολύ και κάνουμε μαζί της πολλά πολλά ωραία παιχνίδια και μουσική!!! Είναι νηπιαγωγός, αλλά και μουσικός!! Ξέρει πιάνο, φλάουτο και διάφορα άλλα μουσικά όργανα! Στα παιχνίδια μας πάντα μας παίζει μουσική και μας μαθαίνει κι εμάς να παίζουμε!!! Και ξέρετε τι ωραία που τα καταφέρνουμε;;; Επίσης, έχει ασχοληθεί με το Θεατρικό Παιχνίδι και με το Σύστημα Carl Orff !!

Κι εμείς όμως με αυτό το μουσικοκινητικό σύστημα μαθαίνουμε το ρυθμό, τις νότες και πολλά πολλά τραγούδια!! Παίζουμε και με τα κρουστά όργανα του σχολείου μας!!